Logo

Willekeurige MTA topics
Plaats reactie
terensweb
Berichten: 3
Lid geworden op: 15 jan 2023, 08:10

Logo

Bericht door terensweb »

De meeste software voor het maken van logo's is gebruiksvriendelijk. Sommige zijn echter afhankelijk van vaardigheden zoals Adobe Illustrator. Daarnaast zijn in de software de vijf aspecten verwerkt waaruit een logo bestaat. Deze functie maakt het navigeren gemakkelijker. Dit betekent dat je geen achtergrond hoeft te hebben in het bewerken van logo's.
namer
Berichten: 2
Lid geworden op: 15 jan 2023, 08:38

Re: Logo

Bericht door namer »

Logo-ontwerpsoftware is een op vectoren gebaseerd programma dat op een computer is geïnstalleerd en waarmee gebruikers logo's kunnen maken met behulp van verschillende ontwerptools en -functies. Deze programma's bieden doorgaans meer geavanceerde aanpassingsopties dan online logo-generators. Ze bevatten meestal functies zoals lagen, gratis logo maken vectorafbeeldingen en de mogelijkheid om bestanden in verschillende formaten te importeren en exporteren
terensweb
Berichten: 3
Lid geworden op: 15 jan 2023, 08:10

Re: Logo

Bericht door terensweb »

Voor de meeste bedrijven is een icoon simpelweg niet genoeg om hun merkidentiteit volledig uit te drukken. Als je een logomaker gebruikt, heb je verschillende opties om je naam en slogan in te voegen. Taglines, ook wel slogan genoemd, zijn dramatische zinnen die de toon en het uitgangspunt van een merk samenvatten.
Plaats reactie